2010. július 16.

Inception

Ma mutatják be Leo legújabb filmjét: Inception (Eredet).
Itt óriási hírverése volt már eddig is, tegnap egy magazin 
címlapján ezt láttam: "Di Caprio mindenkit maga mögé
utasít (tényleg MINDENKIT)"
Az imdb 10ből 9.6-ra értékelte a filmet.... mit mondhatnék,
ez a pasi akkora név lett a szakmában,hogy minden 
amihez nyúl, arannyá változik.Nálam is No.1:)


Már járt Londonban is a premieren, de mi akkora 
lúzerek vagyunk,hogy erről is lemaradtunk:((((((( 

4 megjegyzés:

  1. Én már akkor is mondtam, hogy mekkora színész Leo, amikor még égő volt szeretni, mert leginkább a nyálas és ehhez hasonló jelzőkkel illették... Szerintem színészileg akkoriban sem volt rosszabb, mert mindegy, hogy egy drogos fiatalt, a homoszexuális Rimbaud-t, XIV. Lajost, maffiába beépülő rendőrt vagy éppen a hősszerelmes Jack Dawsont alakítja, mindent el tudok neki hinni, és nem látom bele egyik szerepébe sem az előzőleg alakított szerepét. Ez tesz egy színészt naggyá szerintem. Kiváncsi vagyok mikor ér már végre nem csak jelölést, hanem tényleg Oscar szobrot is a tehetsége, szerintem csak idő kérdése. (Amúgy épp megnézésre vár nálam a A szabdság útjai c. filmje, amiben újra Kate Winslet a párja, láttad már? Jónak ígérkezik, csak időt kellene lopnom hozzá valahonnan...)

    Heni

    VálaszTörlés
  2. Nálunk épp most válogatja össze Ricsi az összes eddigi filmjét,hogy csináljunk belőle egy Leo-Marathont:)Köztük A szabadság útjait is,mert azt még mi se láttuk.Én is imádom az ősidőktől fogva,minden szerepében szenzációsat alakít!a "Kapj el ha tudsz'"-ot láttad már???Az az egyik kedvencem Tőle.

    VálaszTörlés
  3. Imádom :-)! Frank Abagnale nem semmi ember lehet, de Leo nagyon jól alakította őt is. Mivel nagy könyvmoly vagyok, beszereztem már a könyvet is, amiből a film készült, lehet, hogy azt hamarabb fogom elolvasni, mint A szabadság útjait megnézni, mert olvasni akár a medencében is tudok, míg a lányok pancsolnak, így hamarabb jut rá idő. Biztos jó lesz a Leo Marathon :-)!
    Heni

    VálaszTörlés
  4. Nnna, megnéztem tegnap A szabadság útjait. Nem valószínű, hogy ez nálam a többször nézős filmek közé kerül, de megérte megnézni, a színészi játék tökéletes volt, és nem csak Leo részéről. Azért nem hiszem, hogy megnézem újra, mert bár (azt hiszem) a mondanivalóját megértettem, elég nyomasztó hatással volt rám, de hát nem is vígjáték kategória...

    Heni

    VálaszTörlés