Nagyon jó a piros tésztamorzsa a tetején,én is akartam a tortára,hogy autentikus legyen,de nemjöttem rá,hogy egy tortából honnan lehet kicsippenteni egy részletet, hogy ne károsodjon:) Ügyi vagy Monyesz:)
Nos,igen.A tortánál kicsit nehezebb ezt megoldani. Mi mindig levágtuk a "puklit" a torta tetejéről,mert a közepe mindig kicsit jobban feljön,és abból csináltuk.
Nagyon jó a piros tésztamorzsa a tetején,én is akartam a tortára,hogy autentikus legyen,de nemjöttem rá,hogy egy tortából honnan lehet kicsippenteni egy részletet, hogy ne károsodjon:) Ügyi vagy Monyesz:)
VálaszTörlésNos,igen.A tortánál kicsit nehezebb ezt megoldani.
VálaszTörlésMi mindig levágtuk a "puklit" a torta tetejéről,mert a közepe mindig kicsit jobban feljön,és abból csináltuk.