2011. április 20.

Caribbean cookies

Még véletlenül se jutott eszembe,hogy mire lehet a habcsókból
kimaradt tojás sárgáját felhasználni,pedig a válasz evidens
lett volna:cookie-ra,mi másra???
Úgyhogy felütöttem a Londonból szerzett
cookie-kisokost,és így végezte a tojás sárgája:


A recept pedig a szokásosan egyszerű:
20 dkg margarin
140 dkg cukor
1 tojás sárgája
2 teéskanál rum/rumaroma
28 dkg liszt
10 dkg kókuszreszelék
csipet só
tetszőleges lekvár a közepébe

És minden összegyúrúnk,nekem most sem állt össze egy kis
tej segítsége nélkül,kis labdákat formázunk a sütőpapírra,
amiket ellapítunk,pici lyukat formázunk a közepére,abba 
mehet egy pici lekvér,és 190 fokon 15 perc a sütőben!
Egyszerű,de nagyszerű!Nyammmmmi!!!!

2 megjegyzés:

  1. Habcsókot sütöttél?Te???????Arról miért nincs kép?

    VálaszTörlés
  2. Hát szerinted...???Mert nem lett fotózható minőség:(

    VálaszTörlés